Sterren

Boer Herman en zijn Fleur stelen harten Boer zoekt Vrouw-kijkers

Boer Herman en zijn Fleur hebben zondagavond de harten van de Boer zoekt Vrouw-kijkers gestolen. Tijdens een heuse special van het populaire programma ging Yvon Jaspers langs bij het stel om te kijken hoe het nu met hen gaat…

In 2016 vonden Herman en Fleur de liefde bij elkaar. Nu, ruim drie jaar later, zijn ze nog steeds hoteldebotel verliefd! Zo vertelt Fleur: “Ik word nog steeds blij van Herman!” Het is voor het koppel op dit moment niet makkelijk om bij elkaar te zijn. Herman woont namelijk nog steeds in Frankrijk waar hij zijn boerderij runt en Fleur is nog niet geëmigreerd. Ze heeft echter wel serieuze plannen om naar hem toe te komen, alleen het coronavirus gooit hier roet in. “Ik wil het risico niet nemen”, aldus Fleur. Als ze binnenkort gaat verhuizen naar het Franse platteland laat ze in Nederland een aantal dingen achter: haar baan als docent, haar geliefde paard en haar familie. Ook al is dit best heftig, volgens Fleur overwint de liefde alles. Zo vertelt ze aan Yvon: “We gaan er gewoon voor. Het zit goed tussen ons en we zien het allemaal wel.”

De kijkers van het programma zijn ontroerd door het verliefde stel. Op Twitter laten veel Twitteraars weten geraakt te zijn door het ‘oprechte’ en ‘vertederende’ koppeltje. Shownieuws sprak Herman vorig jaar nog over de plannen voor Fleurs verhuizing naar Frankrijk en die video zie je hierboven.

https://twitter.com/monikaatje/status/1264634928714657794