Sterren

Veronica Inside eert Nederlandse artiesten met hitlijst

Radioshow Veronica Inside zendt op maandag 27 april een speciale Legends Top 50 uit, een hitlijst waarin alleen muziek van Nederlandse legendes te vinden is. Eerder werd al bekend dat een groot aantal radiozenders, waaronder Radio Veronica, die dag in het teken staat van Nederlandse producten. Het programma en de zender willen dit initiatief steunen met een eigen hitlijst.

Wilfred Genee, presentator van Veronica Inside: “Ik ben een groot fan van het Nederlandse product. Veel Nederlandse artiesten krijgen al een podium in onze show, maar we willen iets extra’s doen. Van Nederlandse legendes tot hedendaagse artiesten. Denk aan Golden Earring, John de Bever, André Hazes, Rob de Nijs, Doe Maar en De Dijk: het komt allemaal voorbij in onze speciale Top 50. We gaan er alles aan doen om Nederlandse artiesten te helpen, ze verdienen het.”

Genee, zijn sidekicks Rick Romijn en Niels van Baarlen en nieuwslezeres Celine Huijsmans maken eenmalig een extra lange, vijf uur durende show op maandag 27 april van 13.00 uur tot 18.00 uur. Luisteraars kunnen suggesties aandragen via de site van Radio Veronica of door een bericht te sturen via de app van de radiozender.