Royalty

'Zo ziet prinses Amalia eruit als ze 50 jaar is!'

Prinses Amalia is inmiddels alweer 16 jaar oud. De kroonprinses zal hoogstwaarschijnlijk ooit de koningin van ons land zijn, maar hoe zal ze er tegen die tijd uit zien? Wij lijken het antwoord te hebben…

Enkele jaren geleden liet Libelle TV namelijk een gerenommeerde portrettekenaar, Pieter van den Broek, een schets maken van de toekomstige koningin. Op basis van foto’s van familieleden én een beetje fantasie is vervolgens deze futuristische tekening gemaakt. Hierop is te zien hoe Amalia eruit zou kunnen zien als zij 50 jaar oud is. En zo zie je maar, Amalia belooft een elegante dame te worden die zowel wat trekjes van Maxima als Willem-Alexander heeft!

Hieronder zie je een screenshot van het tekenproces en het eindresultaat:

(Bron foto’s: Libelle TV)

De oorbellen van de kroonprinses

Amalia zag er maandag tijdens Koningsdag 2020 uit om door een ringetje te halen. Over haar outfit was goed nagedacht en zo bleken haar oorbellen een hele bijzondere betekenis te hebben.

Haar gouden hartvormige oorbellen komen van een Amsterdamse sieradenwinkel, die zich inzet voor slachtoffers van huiselijk geweld. Haar bijzondere oorbellen zijn dan ook gemaakt door slachtoffers van huiselijk geweld en zijn verkrijgbaar voor 115 euro. Met de oorbellen steekt prinses Amalia slachtoffers van huiselijk geweld een hart onder de riem.

Ook haar ketting heeft een speciale betekenis. Waarom kan je lezen via deze link.

Tijdens Koningsdag was prinses Amalia gekleed in een prachtige knalgele jurk met bijpassende hakken. De speciale oorbellen van prinses Amalia zijn hieronder goed te bewonderen.