Sterren

Timur Perlin krijgt weekendshow op Radio 2

Timur Perlin blijft te horen op NPO Radio 2. Hij krijgt vanaf 6 januari een eigen weekendprogramma, zo heeft BNNVARA bekendgemaakt. Met Timur en het Weekend neemt hij op de zaterdag en zondag de zendtijd van Thijs Maalderink over van 06.00 tot 09.00 uur.

Timur nam in september 2016 plotseling afscheid van het radiomaken. De toenmalige 3FM-jock kondigde destijds aan andere dingen te willen doen. Zijn radiostilte duurde echter niet al te lang. In januari dook hij op bij Radio 2. Sindsdien was hij steeds te horen op zondagnacht. Ook deed hij het zomerprogramma Zomerspijkers met Dolf Jansen en is hij sinds september ook op vrijdagavond te horen.

“Het afgelopen vrije jaar heb ik kunnen reizen en flierefluiten, maar de radio bleef een constante magneetkracht op me uitoefenen”, zegt Timur. “Nadat ik al wat ontzettend leuke programma’s heb kunnen presenteren voor NPO Radio 2, heb ik nu heel veel zin om op vaste basis ook de ochtenduren in het weekend voor mijn rekening te nemen. Hoera. Hoera. Driewerf hoera!”

Timur vormde tussen 2009 en 2016 een vast radioduo met Rámon Verkoeijen. Hij bedacht populaire radio-items als Mama Appelsap en Flirt Je Stijf en nam in 2011 plaats in het Glazen Huis in Leiden.

(BuzzE)