Sterren

Arjen Robben het water in voor het goede doel

Voormalig profvoetballer Arjen Robben dook zaterdagmiddag het water in in Groningen voor het goede doel. Natuurlijk waren zijn vrouw Bernadien en hun drie kinderen erbij om hem aan te moedigen.

Arjen wilt zoveel mogelijk geld inzamelen voor kankeronderzoek en zwemt daarom acht kilometer voor het goede doel. Hij heeft flink getraind en gaat de uitdaging aan om een zo groot mogelijk bedrag bij elkaar te krijgen. Shownieuws was er uiteraard bij en sprak met Arjen. Ben je benieuwd hoe hij het er vanaf heeft gebracht? Dat is te zien in de video hierboven!

Einde voetbalcarrière

Begin juli van dit jaar maakte de voormalig voetballer bekend te stoppen met zijn voetbalcarrière. In een persbericht liet hij weten: ”Het is alweer juli. De periode dat een voetballer normaal gesproken volop bezig is met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Ik niet. Ik heb de afgelopen weken vooral heel veel nagedacht. Zoals iedereen weet heb ik na mijn laatste wedstrijd voor Bayern München bewust de tijd genomen om een weloverwogen beslissing te nemen over mijn toekomst. En ik heb besloten om een punt te zetten achter mijn carrière als profvoetballer.”