Sterren

Boef geeft toe: Geen 4000 euro voor fan!

Het filmpje waarin Boef vierduizend euro aan een fan gaf, blijkt in scène te zijn gezet. Dat geeft de rapper vandaag zelf toe op zijn Instagram-pagina.

De Instagram Stories van Boef waarin hij de fan 4000 euro aanreikte, gingen eerder deze week viraal. Hierboven zijn deze fragmenten te zien. Er werden al snel twijfels bij de echtheid van de video’s gezet. Even later dook zelfs een filmpje op, waar de fan zelf toe lijkt te geven dat hij helemaal geen geld heeft gehad.

https://www.instagram.com/p/BwZU2A2nF7_/

Nu moet ook Boef zelf schoorvoetend toegeven dat hij de fan toch echt geen 4000 euro heeft meegegeven. Hij vertelt in zijn Instagram Stories: ”Laatst was er een jongen met een geestelijke beperking die ik tegenkwam in Alkmaar. Ik heb een broodje voor hem gekocht en hij heeft me zo laten lachen dat ik besloten heb hem 4000 euro te schenken. Gewoon uit goedheid.”

Maar… ”In plaats van contant heb ik het geld gedoneerd aan Zorginstelling Noorderhoeve, zodat de groep de dag van hun leven kan hebben. Met de limo naar de Efteling. Ik hoop dat ze wat leuks doen met de donatie en ik wil even duidelijk maken dat die jongen niet met 4000 euro op zak loopt nu. Dat zou onverantwoord zijn. One love!”