Sterren

Caroline weer terug in Chateau Meiland!

De huisvriendin van De Meilandjes, Caroline, is weer afgereisd naar het Chateau. Dit laat hun woordvoerder weten aan Shownieuws.

Dinsdag was er nogal commotie en onduidelijkheid over haar definitieve vertrek naar Nederland. De woordvoerder van De Meilandjes geeft nu duidelijkheid: “Caroline is inmiddels niet meer in Nederland. Ze is alweer terug naar het Chateau, want ze maakt de opnames af. Er is geen sprake van ruzie, het werk op het Chateau is gewoon te zwaar gebleken. Caroline maakt het seizoen af en zal daarna teruggaan naar Nederland. Dit is niet omdat er ruzie is, maar omdat Carolien gewoon terug wil naar Nederland.”

SBS6 liet dinsdagavond in een statement weten: ”Het klopt dat Caroline heeft besloten terug naar Nederland te gaan. De familie Meiland en Caroline hebben zeven maanden lang onafgebroken in elkaars gezelschap verkeerd. In die periode zijn er uiteraard ook irritaties geweest. Daarnaast hebben haar gezondheid en het gemis van haar familie en vrienden Caroline doen besluiten om Chateau Meiland te verlaten. Wij hebben respecteren haar beslissing en wij wensen Caroline alle geluk. Caroline is voorlopig nog te zien in Chateau Meiland bij SBS6. ”

Caroline reageerde dinsdag op haar vertrek en schreef op Instagram: ”Allereerst heel erg bedankt voor de hartverwarmende berichten die ik van jullie heb mogen ontvangen,” begon ze haar post. “Het is waar, ik zal terugkeren naar Nederland. Wij hebben zo hard gewerkt aan het prachtige Chateau, ik ben ka-pot! (…) Dit is een avontuur dat ik nooit zal vergeten en ik dank Martien, Erica, Maxime, Montana en Clairetje uit de grond van mijn hard. Dit neemt niemand mij meer af.”

Maar toch is de heimwee groot. ”Ondanks dat ik de afgelopen maanden in dit gezin heb mogen meedraaien, is het ook fijn om naar mijn eigen gezin terug te keren.” Ze sluit af met, hoe kant het ook anders: ”Au revoir!”

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Chateau Meiland – Caroline (@caroline_van_eeden) on