Sterren

Goed nieuws voor Hanny Veerkamp

Hanny Veerkamp is gelukkig weer thuis na haar ziekenhuisopname. Ze werd vanmiddag met een benauwd gevoel en pijn in haar arm afgevoerd naar het ziekenhuis, maar kreeg daar goed nieuws te horen.

De Man Bijt Hond-ster is weer thuis, maar de schrik zit er nog steeds goed in. Dit vertelt ze aan Shownieuws, zoals je kan zien in de bovenstaande video. ”Ik kreeg het zo benauwd, dat ging niet,” zegt Hanny. ”Toen kwam de ambulance en die hebben me weggebracht. Dit kon ook het einde zijn hè, je weet het niet. Een arm kon ik niet meer bewegen, enzo.”

Ton maakte zich wel even zorgen, zo vertelt hij. ”Toen ze zo lang wegbleef, dacht ik al: er is weer wat mis. Dat weet ik ondertussen wel.” Hannie: ”Ik kreeg gelijk zuurstof en dingen om mijn nek en als ik rechtop zit ging het wel. Nu is alles uitgewerkt en nu gaat het weer.” Het hele interview zie je bovenaan deze pagina.

Deze zomer kreeg Hanny ook al heftig nieuws te verwerken. Ze vertelde in een interview met Shownieuws dat er huidkanker bij haar is ontdekt. Hanny dacht dat het haar nooit zou overkomen, maar toch is het gebeurd. ”De dokter zag ook dat ik veel in de zon had gezeten vroeger, en nu nog. Ik hou van de zon,” biechte ze eerlijk op. Ze weet ook dat ze nu zich beter moet gaan insmeren.

Hanny heeft in het verleden veel pech gehad met haar gezondheid. Zo werd ze in 2014 twee keer geopereerd aan haar darmen, liep ze een jaar later een gekneusde rib op, brak ze begin 2016 twee rugwervels en werd ze twee maanden later getroffen door een TIA. Eind van het jaar zat ze ook nog aan huis gekluisterd vanwege een zware longontsteking.