Sterren

Huwelijk John Ewbank en Kelly Weekers op losse schroeven

Er komt misschien helemaal geen bruiloft tussen John Ewbank en Kelly Weekers. De twee zijn al ruim drie jaar verloofd, maar een huwelijk is nog altijd niet in zicht.

”Mensen vragen steeds wanneer we gaan trouwen, maar iedereen doet het op zijn eigen manier. En wij vinden het goed zo,” vertelt Kelly in de nieuwste editie van weekblad Weekend. ”Ik heb er nooit veel waarde aan gehecht om te trouwen, maar ik vind het wel heel leuk om de liefde te vieren met de mensen om ons heen. Dus als wij denken aan ons huwelijk, denken we meer aan later, als ons gezin compleet is. Dan wordt het gewoon een viering, tien jaar na het aanzoek.”

”Ik zie mezelf er ook voor aan dat we het gewoon niet doen,” vervolgt Kelly. ”Of we gaan een keer naar Las Vegas en denken: nu er toch zo’n kerkje staat, doen we het gewoon hier. We hebben geen plan en dat ik vind ik prima.”

Kelly benadrukt in Weekend dat dit absoluut niet betekent dat er problemen zijn in de relatie van het sterrenstel. ”Het is niet beladen en het gaat heel goed tussen ons. Het zegt niets over de kwaliteit van onze relatie. Wij zijn heel verliefd en gelukkig met ons gezin. En wat zegt een huwelijk? Ik ben gewoon niet een vrouw die daar altijd van heeft gedroomd. Ik denk dat dat komt omdat ik modellenwerk heb gedaan. Ik heb duizenden bruidsjurken gedragen, dus ik denk: dat komt wel een keer, of niet.”

John en Kelly zijn sinds december 2015 verloofd. Ze hebben samen een dochtertje: de tweejarige Scottie. Kelly lanceerde onlangs nog in bijzijn van veel bekende vrienden een nieuw boek, zoals je kan zien in de bovenstaande video.