Sterren

Verdacht plekje bij Ton Veerkamp weggehaald

Het was een spannende dag vandaag voor Ton Veerkamp. Nadat midden juli bij hem huidkanker werd geconstateerd, kreeg hij vandaag de uitslag van het weggehaalde, goedaardige plekje op zijn neus.

Er waren twee plekjes waar Ton voor onder het mes moest. Zijn vrouw Hanny laat aan Shownieuws weten dat de uitslag goed is: “Alles is goed en het is gehecht. Hij moet alleen volgende week even terug om de hechtingen eruit te laten halen.” Eerder liet Ton al weten zich helemaal geen zorgen te maken: “Ach ik zie het wel, zo erg zal het niet wezen. Zo’n klein plekkie. Er zijn zwaardere operaties toch? Ze snijden het eruit, naaien het weer dicht en dan gaan ze kijken of het helemaal weg is.”

De verdachte plekjes bij Ton werden onder de loep genomen toen bleek dat er bij Hanny huidkanker werd ontdekt. Hoewel Hanny dacht dat het haar nooit zou overkomen, werd er begin juli toch huidkanker geconstateerd bij de realityster. ”De dokter zag ook dat ik veel in de zon had gezeten vroeger, en nu nog. Ik hou van de zon,” biecht ze eerlijk op. Ze weet ook dat ze nu zich beter moet gaan insmeren.