Sterren

Alleenstaande Marco Borsato zorgt goed voor zichzelf

Zanger Marco Borsato maakt alleen een nieuwe start in Alkmaar en zo te zien zorgt hij goed voor zichzelf.

Hij is afgelopen weekend gespot bij de groothandel in zijn nieuwe woonplaats, meldt weekblad Privé. Op de foto’s die je hierboven in het filmpje ziet, wordt duidelijk dat hij het er goed van neemt met twee dozen vol met boodschappen. Ook het bier staat in deze hitte in ieder geval lekker koud bij hem.

Vorige week heeft Marco definitief afscheid genomen van de villa in ‘t Gooi waar hij lief en leed heeft gedeeld met zijn ex-vrouw Leontine Ruiters. Samen met zijn broer Armando heeft hij de laatste ingepakte verhuisdozen en spullen laten inladen en naar zijn nieuwe stulpje in Alkmaar gebracht. Volgens weekblad Weekend maakt Marco zichtbaar een trieste indruk als hij definitief afscheid neemt van het huis. Dit in tegenstelling tot Leontine die bij haar verhuizing een ontspannen, zelfs stralende indruk maakt.

Terwijl de zanger een nieuwe start maakt in Alkmaar waar hij ruim 1,1 miljoen euro voor heeft neergelegd voor een luxe appartement, heeft Leontine besloten om in ‘t Gooi te blijven. Niet ver van hun oude huis, heeft zij een twee-onder-één-kapwoning gevonden waar zij de rechterhelft van het pand gaat betrekken.

Hoewel Marco nog altijd de publiciteit schuwt, verstopt Leontine zich niet langer. Voor het eerst sinds de liefdesbreuk is ze onlangs voor de camera van Shownieuws verschenen en ons gesprek met haar zie je hieronder:

&g