Sterren

André Hazes: 'Ruzie Roxeanne en Rachel is NOG erger'

De ruzie van Roxeanne en Rachel Hazes is nog erger dan de jarenlange ruzie van André en zijn moeder. Dat stelt de zanger in weekblad Privé.

“Volgens mij zijn zij nog een tandje erger met elkaar”, zegt hij desgevraagd over de ruzie van zijn oudere zus en hun moeder. De oorzaak van die ruzie is nog altijd onduidelijk, maar woedt al enkele maanden. Roxeanne was niet eens aanwezig op de vijftigste verjaardag van haar moeder.

André weigert zich te bemoeien met de ruzie. “Maar weet je, ik heb duidelijk gezegd dat ik daar niet tussen ga zitten. Tegen beide dames heb ik gezegd: Bij mij niet beginnen over de ander. Ik heb geen zin meer in ruzie. Wel heb ik aangegeven: Het is wel je eigen bloed. Denk goed na wat je over elkaar zegt.”

“Een ruzie is nog te lijmen, maar als het te ver gaat, is het definitief voorbij”, vervolgt hij. “Kijk maar hoe het mij is gegaan. Het is dat Monique het toen met mijn moeder heeft geregeld. Anders was het nooit goed gekomen.”

De verzoening

André en Roxeanne hebben zich inmiddels wel verzoend. Privé publiceerde de foto’s en het hele verhaal, zoals je via deze link kan lezen en via de video bovenaan deze pagina kan zien.

Het blad heeft het moment dat André zijn neefje Fender voor de eerste keer ziet vastgelegd. Volgens het blad is het contact voortgekomen uit Holland Zingt Hazes. “Afgelopen maart hebben ze elkaar daar wel gezien”, vertelt Evert Santegoeds op de website van Privé. “Monique en Rox hebben elkaar daar gesproken. Ze hebben daar geknuffeld en gezegd dat ze toch een keertje moesten afspreken. Het is Monique geweest die het contact onderhouden heeft. Afgelopen vrijdag hebben de twee elkaar dan eindelijk weer ontmoet. Daarna hebben ze uitgebreid hun verhaal gedaan hoe het nu allemaal zover gekomen is”, aldus Evert.