Sterren

André heeft 'deels' de verlovingsring voor Monique

Het gaat beter dan ooit tussen André Hazes en Monique Westenberg! Na een romantische vakantie op het Italiaanse Sardinië, is het stel klaar voor de volgende stap…

André vertelt aan de Privé dat hij bijna zeker weet dat Monique ‘ja’ zou zeggen op zijn aanzoek. “In het begin, toen we net weer bij elkaar waren, vond ik het niet gepast om over een aanzoek te beginnen”, vertelt hij aan het weekblad. “Ik had immers haar leven overhoop gehaald door van huis weg te gaan. Maar nu ben ik er wel klaar voor. Het gaat ook gebeuren, maar ik houd lekker geheim wanneer. Het is voor mij duidelijk dat deze vrouw de juiste is voor mij.”

De zanger vertelt dat hij de ring al ‘deels’ heeft. “Ik zeg eigenlijk al te veel. Niemand weet dat ik al eerder op het punt heb gestaan om Moon te vragen. Ik was al heel ver en had bij een vriend al een mooie, bijzondere steen gekocht, die in de ring moet.”, vertelt hij. “Vlak voor het moment dat ik het aandurfde, kwam onze relatie in zwaar weer.

Toch is André blij dat alles zo is gelopen. “Dan was ons huwelijk misschien net als de Titanic vroegtijdig ten onder gegaan. Dit heeft zo moeten zijn. Hoe we er nu in staan, is totaal anders. Mensen kunnen denken: ‘Dat is een leuk plaatje’, maar het is echt anders bij ons. Ik ben zo blij hoe alles is gelopen.”