Sterren

André over hereniging met Roxeanne: 'Dit hadden we onze kinderen nooit mogen ontnemen'

Na een jarenlange ruzie zijn André en Roxeanne Hazes eindelijk weer goed met elkaar, méér dan goed zelfs. André heeft aan Privé verteld dat hun band nu nog beter is dan voor de ruzie.

“Toen was het allemaal zo close. Dit is juist goed. We bellen of Facetimen geregeld, spreken af en dat gaat gewoon erg goed”, vertelt de zanger aan het weekblad. “Rox is grappig, ze is een vrouwelijke versie van mij. Zoals het nu gaat, moet het altijd blijven.”

André hoopt dat hun zoontjes André jr. en Fender, even close met elkaar worden als hij zelf is met zijn neef Djarno. “Voor kleine Dré is het ook leuk, die kan ravotten met zijn neef. Als ik die jongens zie, krijg ik kippenvel van geluk. Dit had ik ze toch nooit mogen ontnemen? Ik zie het net als de band die ik heb met Djarno. Daar komt niemand tussen. Hopelijk krijgen zij dat ook zo.”

Broer en zus hebben elkaar vijf jaar niet gesproken, maar toch voelt dat voor André niet zo. “Toen ik haar voor het eerst in juli weer in de armen sloot, was het gelijk: Dit is mijn zus. Ze is gewoon een lekker wijf. Ze heeft een prachtig gezin, ik ben super trots op haar.”

In André’s liefdesleven loopt het ook weer op rolletjes. De zanger heeft bekendgemaakt dat hij zijn Monique ten huwelijk gaat vragen. “De ring is deels uitgezocht. Wanneer en waar laat ik nog geheim.”