Sterren

Anna Nooshin snapt dat iedereen haar uitlacht

Anna Nooshin gaat diep door het stof. De influencer lag onder vuur na een bizar interview met De Telegraaf, maar ze snapt inmiddels wel waarom…

“Ik kan ook niet anders dan daar heel ‘cringy’ (met gekromde tenen) naar kijken”, zegt ze in de video, die hierboven deels te zien is. “Ik snap volledig iedereen die mij helemaal uitlacht.”

“Ik werd op dat moment zo overrompeld door die vraag”, vervolgt ze in haar weekvlog op Youtube. “Ik had het er gewoon best wel moeilijk mee om die te beantwoorden, omdat ik weet dat het gaat over heel veel mensen die daar waren. Niet per se alleen maar over mij. Als het alleen maar over mijn eigen verantwoordelijkheid ging, had ik het veel makkelijker kunnen beantwoorden.”

Error

“Ik kreeg gewoon een soort error in mijn hoofd en ik heb het wellicht heel dom aangepakt. Ik wist niet dat ze dit zo zouden uitzenden, maar dat is hun persvrijheid natuurlijk”, doelt ze op de redactie van de Telegraaf, die besloten om de ongemakkelijke momenten, waarin Anna Nooshin het gesprek bruut afkapte, gewoon uit te zenden.

“Ik heb er ontzettend veel van geleerd. Ik voel me echt best wel dom en ik weet dat ik echt zal proberen om in de toekomst een beter voorbeeld te zijn.”

“Iedereen die zei: dat meisje kan wel mediatraining gebruiken… Ja, dat klopt, ik heb dat nooit gehad. Ik heb het altijd vanuit mijn hart gedaan en heel vaak gaat dat goed. Maar nu ging dat behoorlijk slecht. In alle opzichten mijn oprechte excuses als dat helemaal verkeerd en dom overkwam.”

Ongemakkelijk

Op foto’s van het openingsfeestje van Anna’s Influencer Experience, dat donderdagavond plaatsvond, was te zien hoe de gasten aan tafel geen anderhalve meter afstand hielden, zoals de RIVM-richtlijnen wel voorschrijven. Anna plaatste de afbeeldingen op haar Instagram Stories.

De socialite wilde echter vrijdag voor de camera van de Telegraaf niet ingaan op vragen of de coronarichtlijnen van de overheid wel werden gehandhaafd op de openingsparty. “Hier gaan we het niet over hebben”, kapte ze het gesprek af. Daarna grijpt haar woordvoerder buiten beeld in: “Dat is niet een probleem dat alleen hier speelt, dat is in de hele maatschappij.”

De Telegraaf heeft het filmpje vrijdagmiddag integraal online gezet. In de ‘Instagram Experience’ vlakbij de RAI in Amsterdam moeten bezoekers volgens Nooshin op een creatieve manier geïnspireerd worden. “Het is een paradijs waar je even volledig alle regels kan vergeten”, stelt ze met klem.