Sterren

Beau laat kijkers DWDD huilen met hartverscheurend lied

Beau van Erven Dorens en veel kijkers van De Wereld Draait Door hebben het donderdagavond niet droog gehouden. De presentator zong een liedje voor zijn moeder en dat raakt een gevoelige snaar…

“Ze woont in Amsterdam in een flatje,” vertelt Beau aan de piano. “Ze zit daar nu helemaal alleen, zoals heel veel van onze ouderen. Ik hoorde net dat verpleeghuizen ook allemaal dichtgaan, dus veel van die oudjes zitten alleen thuis.” Beau laat vervolgens een foto zien van zijn moeder, die vanuit het raam met haar zoon praat. Dichterbij elkaar durven ze niet te komen.

Over de situatie en voor zijn moeder en alle andere oudjes zingt Beau vervolgens Lied voor de Moeder. Het liedje is hieronder te zien.

Niet alleen Beau zelf, maar ook veel kijkers laten weten het niet droog te hebben gehouden. “En daar was Beau met zijn liedje over zijn moeder… en ik brak,” schrijft iemand op Twitter. “Tranen met tuiten. Ik kan mijn moeder niet bezoeken, ze woont in een verzorgingshuis. Ik mis haar verschrikkelijk.” Een ander: “Och, Beau, niet doen hoor! Straks moet ik ook een traantje wegpinken. Wat mooi, een tikkeltje grappig en perfect vertederend.”

Hieronder een bloemlezing van de vele tweets: