Sterren

Bibi Breijman deelt hartverscheurend bericht

Vlogster Bibi Breijman heeft op haar social media een hartverscheurend bericht gedeeld. Ze komt in actie voor het zieke babytje Jayme. Hij heeft een peperduur medicijn nodig om te overleven…

Zo schrijft ze daar het volgende over: “Als een liedje Jayme’s leven kon redden zou ik wel een 6 maanden durend liedje zingen. Helaas heeft hij daar niets aan. Wel hebben we een half jaar om het bedrag voor het juiste medicijn bij elkaar te krijgen, help jij ook mee?” Ook hoopt ze dat zoveel mogelijk mensen hem helpen: “Ga naar de website voor alle info 🧡 en deel @teamjayme2020 ‘s verhaal alsjeblieft met iedereen !❤️”

Jayme heeft een zeldzame ziekte genaamd SMA Type 1 en een medicijn hiervoor kost maar liefst 1,9 miljoen euro. “En het is gewoon bizar om te denken dat dat kindje ligt te vechten voor zijn leven en dat er gewoon iets aan gedaan kan worden. Maar dat dat dus niet kan omdat er geen medicijn betaald kan worden. Ja, ik vind het dus heel erg, dat meen ik echt”, vertelt Bibi met tranen in haar ogen. Met haar bericht probeert ze Jayme onder de aandacht te brengen en om geld in te zamelen voor zijn medicijn. Ook zingt ze speciaal voor hem een lied, dat hieronder te beluisteren is.

Bibi’s moederhart kan het nieuws maar moeilijk een plekje geven. Ze is eind 2018 zelf bevallen van haar eerste dochtertje, Teddy. Regelmatig plaatst ze nu fragmenten van persoonlijke moeder- en dochtermomenten in haar vlogs.