Sterren

Hier strijdt Katja Schuurman al 14 jaar voor

Het is bijzondere dag voor Katja Schuurman want haar stichting Return to Sender bestaat vrijdag veertien jaar! “We hopen de komende jaren nog veel meer mensen te kunnen helpen.”

Op social media deelt Katja verschillende foto’s van door de jaren heen. “Vandaag is een hele bijzondere dag: Return to Sender bestaat alweer 14 jaar!”, schrijft ze erbij. “Ik ben intens dankbaar als ik me realiseer hoeveel impact we hebben kunnen maken op de levens van al onze producenten! En we hopen de komende jaren nog veel meer mensen te kunnen helpen om de armoedecyclus in hun leven te doorbreken.”

Katja is in blijde verwachting van haar tweede kindje. Op Instagram deelde ze met haar volgers beelden van haar 12-weken echo. Bij het fragment, dat hierboven is te zien, schreef de brunette: “De 12-weken echo met ‘opa Gerard’ in Mexico City… Zo mooi om dat samen met hem te hebben kunnen doen.. Vooral omdat alles goed was met ons kleine meisje natuurlijk!” Katja werd vergezeld door zanger Gerard Cox, die met de presentatrice, Peter Faber, Willibrord Frequin en Barrie Stevens naar Mexico was gereisd voor het tv-programma Beter Laat dan Nooit.