Sterren

Britt Dekker kan haar ogen niet geloven

Britt Dekker is helemaal door het dolle heen. Haar film Whitestar staat nog maar net op Netflix, maar heeft nu al de top 10 bereikt op de streamingdienst…

Op Instagram deelt de presentatrice een screenshot van haar film. “OMG! Whitestar film  staat binnen een dag al in de top 10 meest bekeken films/series op Netflix. Gisteren heb ik echt tien keer Netflix geopend omdat ik gewoon niet kon geloven dat de film daarop stond.”, begint ze onder haar post.

De film heeft Britt in een emotionele en heftige tijd geschreven, namelijk net nadat haar vader was overleden. “Zie mezelf nog op een zwembadbedje, helemaal in mezelf gekeerd omdat mijn vader net was overleden, met laptop de eerste zinnen van de film opschrijven. Het begon als een soort chille afleiding om het verdrietig zijn een beetje te vergeten, maar daarna werd het een doel.”, aldus de presentatrice.

Ze is daarom dan ook trots dat ze dit heeft mogen bereiken hiermee en enorm dankbaar aan het hele team dat heeft meegewerkt, maar ook aan iedereen die de film heeft gezien. “Nooit gedacht dat dit allemaal echt zou gebeuren. Helemaal dit niet, iets wat gemaakt is in Nederland staat bijna nooit in die top 10!! In België staat hij zelfs op 7. Ik wil jullie daarom bedanken voor het kijken en vooral voor alle gave en leuke berichtjes over de film, echt heel gaaf om alles te mogen lezen. Zoooo trots op het team die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt”

Eind vorig jaar deelde Britt al het fantastische nieuws met Shownieuws dat haar film zelfs internationaal zal gaan via de streamingdienst. De hele (enthousiaste) reactie van Britt is hierboven te zien!

Voor Britt was dat toen al een grote verrassing want het enige dat ze echt hoopte was dat de film in de Nederlandse bioscopen zou draaien. Whitestar is de eerste film waarin Britt acteert, samen met haar ‘Talpaard’ George, die ze kreeg van John de Mol.

Het verhaal gaat over de bijzondere band tussen ruiter Britt en het afgedankte springpaard Whitestar (George). De knol blijkt toch over bijzondere talenten te beschikken en wordt weggehaald bij Britt om wedstrijden te rijden. Dat blijkt geen succes. Pas als paard en ruiter weer samen zijn, halen ze het beste in elkaar naar boven en blijkt het dier een echte winnaar.

View this post on Instagram

OMG! 😍 @whitestarfilm staat binnen een dag al in de top 10 meest bekeken films/series op @netflixnl 🙏 Gisteren heb ik echt tien keer Netflix geopend omdat ik gewoon niet kon geloven dat de film daarop stond, zie mezelf nog op een zwembadbedje, helemaal in mezelf gekeerd omdat mijn vader net was overleden, met laptop de eerste zinnen van de film opschrijven. Het begon als een soort chille afleiding om het verdrietig zijn een beetje te vergeten, maar daarna werd het een doel 🌟Nooit gedacht dat dit allemaal echt zou gebeuren. Helemaal dit niet, iets wat gemaakt is in Nederland staat bijna nooit in die top 10!!🇳🇱 In België staat hij zelfs op 7 😱🎞 Ik wil jullie daarom bedanken voor het kijken en vooral voor alle gave en leuke berichtjes over de film, echt heel gaaf om alles te mogen lezen 💗🦄Zoooo trots op het team die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt 🍿❤️ @justentertainmentnl @media_horses_international @2c_film @rooskorteweg @bratwilliams @davidewijnschenk @tina10a @sterrekoning @richelle.plantinga @sterrevanwoudenberg @_jessedrent @matt_harnacke @pim_wessels @timdouwsma @valentijnave @florencevosweeda @peggyvrijens @1loekpeters @bartklever @jamel.aattache @daniel_boissevain @isabeauvalery @tincanbv @a_million_faces @kimberlyfransens #WHITESTAR #NETFLIX #trending #goals #film #bedanktiedereen #netflixnederland🇳🇱 #netflixbelgium🇧🇪 #morenewscomingsoon #newfilm #cantwait #horses

A post shared by Britt Dekker (@brittdekker92) on