Sterren

BzV-Bastiaan deelt romantische liefdesfoto

Boer Bastiaan uit het populaire programma Boer zoekt Vrouw heeft op zijn social media een romantische liefdesfoto met zijn Milou gedeeld. Volgers reageren dolenthousiast op het plaatje, waar de vonken vanaf vliegen.

“Een foto zegt meer dan 1000 woorden”, schrijft Bastiaan bij de foto. Hij kan rekenen op honderden reacties en likes. “Wel het 1ste Boer zoekt Vrouw-stel waar de vonken er van af vlogen in de uitzending. En dan niet van het lassen bedoel ik”, “Wauw, wat een liefdevolle, warme foto van jullie samen!” en “Erg mooie foto van heel mooie mensen. Ik hoop zo dat jullie met elkaar stokoud mogen worden. Jullie lijken voor elkaar geschapen…” wordt er onder andere gereageerd.

Bastiaan was dolblij toen hij begin mei eindelijk zijn geluk van de daken mocht schreeuwen: hij is stapelgek op zijn Milou! “Samen met mijn allerliefste Milou! Ik ben onwijs dol op je!! Eindelijk mogen de gordijnen open 🙂 Ik ben heel dankbaar dat ik deel mocht nemen aan dit bijzondere avontuur en dat ik heb gevonden waar ik naar op zoek was!!”, schreef hij destijds bij onderstaande foto.

Foto header: Linelle Deunk