Sterren

Caroline Tensen wil dolgraag oma worden

Caroline Tensen wil dolgraag oma worden, maar dat gaat waarschijnlijk niet zomaar gebeuren. De dochter van Caroline, Charlotte (29) heeft namelijk helemaal geen kinderwens…

Caroline maakt er geen geheim van graag oma te willen worden, zo vertelt ze in weekblad Weekend. “Ik wil ontiegelijk graag oma worden, en het liefst natuurlijk van Charlotte, want zij is mijn eerste kind. Op een gegeven moment dacht ik echter: nou, dat gaat dus niet gebeuren.” Een heftig besef voor de presentatrice die niets liever wil dan een kleinkind.

Gelukkig voor de presentatrice is haar dochter de laatste tijd steeds meer aan het twijfelen. Zo vertelt Charlotte: “Ik laat het gewoon over me heen komen. Ik weet niet wat er gaat gebeuren, want ik leef nu. Nee, ik ben niet gestopt met de pil. Laat ik eerst maar even mijn eigen leven op orde krijgen, daarna zien we wel verder.”

In het nieuws

Het uiterlijk van Caroline Tensen heeft vorige maand voor een hoop oproer gezorgd op social media. De presentatrice van 1 tegen 50 vertelde al aan het begin van de uitzending dat zij een ongeluk met haar fiets heeft gehad, maar dat lijken veel kijkers te hebben gemist…

“Wat is er met Caroline Tensen gebeurd?” tweet iemand bijvoorbeeld. Mensen denken dat er een foutje bij de plastisch chirurg is gemaakt. “Zit net naar 1 tegen 50 te kijken, maar Caroline Tensen komt bijna niet in beeld. En van afstand zie ik alleen haar lippen bewegen en de rest niet… Foutje Botox ben ik bang!”