Sterren

Chantal Janzen ontroert met emotioneel bericht

Chantal Janzen heeft haar fans ontroerd met een emotioneel bericht op Instagram. Ze lijkt het moeilijk te vinden dat haar zoontje James ouder wordt…

“Och m’n James, och m’n hart”, schrijft ze bij een foto met haar 11-jarige James. In de hashtags laat ze weten hoe ze zich voelt. “Liefdesexplosie, stop met groeien, groei maar fijn, of toch niet? Jawel wordt maar groot, nee niet zo snel, stop de tijd.”

Ze lijkt er niet met zichzelf uit te komen. “Ga je gang, blijf altijd bij mij, ontdek de wereld maar, ik zou je het liefste in een doosje willen doen.” Haar conclusie is dat ze eigenlijk alle voorgaande emoties voelt. “Nou, dit dus allemaal tegelijk”, sluit ze af.

‘Wat gaat de tijd toch snel’

Haar volgers vinden het prachtig en snappen wat Chantal bedoelt. “Herkenbaar”, schrijven Froukje de Both en Jetteke van Lexmond bijvoorbeeld. Met een huilende emoji schrijft iemand anders: “Het gaat veel te snel.”

Een onbekende fan verwoordt het ook mooi. “Ja en je voelt je zo trots op hoe ze groot worden en zit tegelijkertijd te janken wanneer er een filmpje van een paar jaar geleden voorbij komt. Waar ze nog kleine stemmetjes hebben en mini zijn. Het leven van een moeder is mentaal vreselijk.”

Openhartig

Gelukkig duurt het nog wel heel lang voor haar jongste zoon Bobby ‘oud’ is. De trotse moeder deelt geregeld filmpjes van Bobby, bijvoorbeeld de hilarische video bovenaan deze pagina. Op de babyfoon is te zien dat de kleine jongen het liedje ‘We will rock you‘ van Queen aan het zingen is. “Zo werden wij vanochtend wakker gemaakt. Geluid aan, hard,” schreef de presentatrice bij de video. “Goeiemorgen allemaal! Oh en hij zegt niet ‘papa Kees’, maar ‘papa’ en ‘James’ (djees). Ja ik zeg t maar even voordat jullie denken ‘Wie is Papa Kees…?’”

View this post on Instagram

‘Zitten we hier nu wéér?’ ‘Nee, nog stééds.’ Dit zeiden we gisteravond met ietwat vermoeide gezichten tegen elkaar toen we (weer, of: nog steeds) bij een bepaalde carrousel zaten. Voor het eerst 13 jaar geleden naar Zion te zwaaien, ongeveer 4 jaar later naar James, en 3 jaar geleden dachten we enigszins dat dit toch wel het laatste jaar zou zijn dat we hier op die kapotte stoeltjes in de hitte zouden zitten. Maar daar kwam 2,5 jaar geleden toch vrij onverwacht verandering in. ‘Oh god daar zitten we weer hoor, over n jaar’, zeiden we toen. En ja, daar zaten we dus weer gisteravond. Of dus: nog steeds. En ondanks dat we deze draaimolen kunnen dromen, en zweten we wat af in die bloedhete zomerzon na het 5e rondje omdat we bij het weggaan iedere keer een hard huilende peuter mee in de houdgreep moeten nemen omdat het ‘nu ècht klaar is’, gaat er niets boven dat blije glimmende gezichtje van Bobby. Waar we inmiddels met zn zessen naar zitten te kijken. Dankbaar dat we dit kunnen doen en meemaken. Dus zeiden we ook: ‘Fijn hè, zo met zn allen samen?’ En dat is het❤️

A post shared by Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) on