Sterren

Chantal Janzen reageert op 'neppe kin'

Heeft Chantal Janzen een ‘neppe’ kin? Dit bizarre gerucht is de afgelopen maanden op enkele websites en in tijdschriften te lezen. De presentatrice reageert zelf…

In haar editorial van haar eigen tijdschrift &C heeft ze het over de geruchten die zo nu en dan over haar opduiken. “Laten we beginnen met één van de recentste onzinberichten”, schrijft ze. “En, toegegeven, ook meteen één van de grappigste. Ik zou een kin-implantaat hebben laten zetten. Een KIN-­IMPLANTAAT!”

Ze doelt op de geruchten die vooral opdoken na haar Beau Monde-cover. Volgens de showbizzmedia zou daarop te zien zijn dat er iets niet klopt aan haar kin.

Chantal vertelt het pijnlijke, echte verhaal. “Altijd al een scheve kin gehad, bedankt badmeester (lees: mijn vader) voor de beroerd geplakte hechtpleister op de diepe snee in mijn kin na een val in het zwembad als kind.”

Geheime bruiloft?

En dit blijkt nog niet eens het gekste gerucht. “Ook interessant: ik zou jaren geleden zonder Marco’s kinderen in het geheim met hem zijn getrouwd in het oosten van het land (RTL Boulevard was er helemaal heen gereden en daar stapte een Chantal Jansen uit een koets mét inderdaad haar kersverse echtgenoot Marco). Ik zou miljoenen én een Frans kasteel bezitten (waar zijn ze, geef ze me, nu).”

“Ik zou streng hebben gelijnd tijdens mijn zwangerschap (ik en niet eten, are you kidding me?). Ik zou een facelift hebben laten doen (bij Slagerij Van Dam of zo? Want jezus, wat slecht gedaan dan). Verder zou ik tijdens The Voice weer zwanger zijn (ik had blijkbaar de memo niet ­gekregen dat ieder mens zesenhalve kilo mag aankomen in ­december BEHALVE DIEGENEN DIE OP TV KOMEN).”

Sproetencomplex

“Ook zou ik een ‘enorm complex hebben met mijn sproeten’”, vervolgt ze. “Ik moet toegeven, ze zaten er wat dat betreft niet ver naast. Een complex is het niet, maar ik heb er wel al van kleins af aan moeite mee.”

“Begin dit jaar heb ik enorm lopen kloten met die sproeten en melasma op m’n gezicht. Dat laatste had ik sinds de zwangerschap van Bobby, twee jaar geleden. Tip van de dag: ga hiermee nooit onverantwoord rommelen, nooit doe-hetzelven met obscure crèmes met zuren, en ga vooral niet tijdens een behandeltraject tegen melasma in Dubai liggen zonnen. Deukjes, roodheid, zwelling, korstjes, littekentjes en nieuwe vlekken waren de schade.”

“Mijn foundation smeerde ik het liefst extra dik op mijn gezicht, alsof het Alabastine van de Hubo was. Goddank is dat nu hersteld en voorbij. Ik heb mijn lesje hierdoor wel geleerd, en na er mijn hele leven aan geprutst te hebben, blijf ik nu van die sproeten af. Verstandig hè? Daar moest ik blijkbaar 41 voor worden.”

De Eurovisie Songfestival-presentatrice kwam onlangs gelukkig wel op een hele mooie wijze in het nieuws. Ze werd uitgeroepen tot degene met de mooiste vrouwenstem van Nederland. Shownieuws sprak onlangs nog met Chantal over haar rol als presentatrice bij het Eurovisie Songfestival. Dat interview, en dan vooral haar stemgeluid, is in de video hieronder terug te horen.