Sterren

De vlag kan uit bij Paul de Leeuw

De vlag hangt uit bij Paul de Leeuw! Zijn jongste zoon, Toby, heeft zijn diploma gehaald en de presentator is erg trots.

Paul deelt op Instagram een foto van de wapperde vlag in hun tuin. “In the pocket! Jongste zoon kan verder! HAVOkanjer!”, schrijft hij erbij. Zijn volgers overladen Paul en zijn zoon met felicitaties. “Gefeliciteerd Paul, wat zal je zoon blij zijn. Fijne dag”, schrijft iemand. “Gefeliciteerd Toby. Succes met je vervolgopleiding!”, schrijft een ander.

Sinds half maart plaatste Paul met zijn Tv-Quaran-Tine vier tot vijf filmpjes per dag. Nu de maatregelen versoepelt zijn, heeft hij besloten daar voorlopig mee te stoppen. In de video’s belde hij met BN’ers, las hij een verhaal voor, zong hij liedjes of deed hij iets met een van zijn vele typetjes. “Voor die filmpjes was ik echt tot half 4 bezig. Dat was heerlijk, het heeft me enorm door deze ellende geholpen”, zei Paul in zijn laatste filmpje waarin hij met Richard Groenendijk belt. “Nu die lockdown een beetje klaar is, hef ik mezelf ook op. Dat betekent niet dat ik helemaal niets meer ga doen, maar niet meer die verplichte vier of vijf filmpjes per dag.”

https://www.instagram.com/p/CBAqVzLn0IR/?utm_source=ig_web_copy_link