Sterren

Deze matchmaker helpt BN'ers aan hun grote liefde

Een BN’er matchen aan zijn of haar grote liefde blijkt moeilijker gezegd dan gedaan. Gaby Blaaser heeft bij De Bachelorette niet haar liefde gevonden, Roy Donders blijft met lege handen achter na zijn deelname aan Lange Leve de Liefde en van een huwelijk tussen Gordon en bakfietsvader Rogier is het al helemaal nooit gekomen. Hoe kan het toch dat het maar niet wil lukken BN’ers te koppelen?

Alexia Robbemont, de matchmaker van de sterren, heeft wel een idee waarom het keer op keer faalt. “Iedereen is op zoek naar liefde, dat herken ik. Maar wat je bij die programma’s ziet is dat soms de verwachtingen niet helemaal realistisch zijn. En dat niet iedereen al toe is aan een relatie. Communicatie… Het is een inkopper, maar dat is zo belangrijk.”

Het belangrijkste punt is een vergelijkbare levensstijl. “Dat is een van de dingen waar ik zelf altijd op let,” zegt Alexia. “Dus niet dat een van hen heel beroemd is en de ander totaal niet.”

Ook moeten ze dezelfde wensen hebben. “BN’ers kunnen iedere dag in een sterrenrestaurant eten, maar een cliënt van me vindt het juist fijn om thuis lekker met zijn vriendin te koken. En hij wil dus niet iemand die juist elke dag in een sterrenrestaurant wil eten. Dat hebben ze dan wel gehad. Ze zoeken gewoon veel meer die huiselijkheid, want ze hebben alles al. Thuis ben je veel meer jezelf. Zeker als je bekend bent, kan je thuis echt genieten van elkaar.”