Sterren

'Dirk Kuyt en Gertrude waren in gemeenschap van goederen getrouwd'

Oud-voetballer Dirk Kuyt en zijn vrouw Gertrude gaan na een relatie van 22 jaar scheiden. Volgens de Weekend waren de twee in gemeenschap van goederen getrouwd.

Het weekblad zegt het bewijs in handen te hebben en dat betekent dat Gertrude in één klap multimiljonair wordt. Het totale vermogen van de oud-voetballer wordt door de Quote geschat op zo’n 26 miljoen euro. Als het geld niet is uitgegeven, zou dat betekenen dat zijn ex recht heeft op dertien miljoen euro. Ook hebben de twee nog een luxe villa in Noordwijk ter waarde van zes miljoen euro.

Dirk zou in een eerder interview erop hebben gehint dat Gertrude en hun vier kinderen in de villa zullen blijven wonen. Gertrude mag ook nog aanspraak maken op alimentatie als zij dat zou willen.

Vanwege de scheiding heeft de oud-voetballer besloten om zijn plan om trainer te worden even te parkeren. Hij heeft zijn plannen om ooit als hoofdtrainer op de bank bij Feyenoord te zitten in ieder geval nog niet uit zijn hoofd gezet. “Maar wanneer dat is, is nu helemaal niet belangrijk.”