Sterren

Dit maakt Bridget Maasland verdrietig

Bridget Maasland zegt verdrietig te zijn geworden door een weliswaar heel mooi lenteplaatje. Toch geeft het tafereel haar ook hoop, zo schrijft zij op Instagram.

“Tijdens het uitlaten van onze hond Zack, zag ik een heel mooi lenteplaatje dat mij hoop gaf en tegelijkertijd verdrietig maakte,” schrijft de presentatrice bij een foto van zichzelf en van de eenden. Die tweede foto kan je zien door bij de foto hieronder naar rechts te klikken. “Ik kies voor de positieve kant, hoop, al lijkt het op deze foto a split second van niet.”

Intiem kijkje

Bridget Maasland gaf dinsdag nog een intiem kijkje in haar hele huis. Op Instagram nam ze haar volgers mee door het paleisje van de presentatrice en haar zoon Mees…

In de video bovenaan deze pagina kan je de complete tour zien. Slaapkamer, badkamer, werkkamer… Alles komt voorbij! “Swipe voor de hele rondleiding door ons huis,” schreef Bridget bij de filmpjes op haar social media. “Alle gezelligheid komt een beetje van mijzelf en een beetje van Melting Pot Amsterdam.”

Bridget laat weinig reacties van haar volgers toe, maar Leco van Zadelhoff kan wel iets achterlaten. “Dat huis ken ik,” schreef de sterrenvisagist.

Bridget in de coronacrisis

Bridget, die voorlopig niet op RTL te zien is, probeert er in deze coronacrisis zo veel mogelijk te zijn voor haar ouders. In haar Instagram Stories liet ze eerder deze week nog weten dat ze boodschappen voor hen doet en ook hun hond uitlaat. En ze maakt haar volgers ook duidelijk dat ze een wijze les heeft geleerd…

“Niets is vanzelfsprekend”, schreef ze op Instagram. In deze bizarre tijden moet ze natuurlijk extra klaarstaan voor haar zoon Mees die niet naar school kan. En aangezien de kapper ook is gesloten, heeft ze zelf maar besloten om Mees even onder te handen te nemen: ze verfde zijn haren zwart en zo te zien is hij blij met zijn nieuwe look.

View this post on Instagram

Take nothing for granted!

A post shared by Bridget (@bridgetmaasland) on

Bridget deelt regelmatig leuke kiekjes samen met haar zoon. Ze noemt hem de liefde van haar leven.