Sterren

Dit vindt Martien van Erica's kapsel

Martien Meiland en zijn dochter Maxime Meiland hebben woensdagavond een uitgebreid vragenrondje gehouden op social media. Daarin bekent Martien wat hij écht vindt van het kapsel van Erica…

Maxime en Martien hebben van hun volgers de vraag gekregen wat ze van elkaars look vinden. In de video, die hierboven te zien is, vertelt Maxime dat ze Martiens haar er nu goed uit vindt zien. “Tijdens de kerstspecial was het te lang. Toen stoorde ik me daar niet zo aan, maar nu denk ik: meid wat leek jij oud! Dit is veel beter, dat korte.”

Martien vindt het haar van Maxime er altijd mooi uitzien. “Dat van haar ziet er altijd leuk uit. En Erica d’r look ja…” vertelt Martien. “Heeft zij een look?”, vraagt hij lachend aan Maxime. “Die heeft geen look eigenlijk”, concludeert de kasteelheer. “Ze zegt altijd: het moet lekker zitten”, valt Maxime hem bij.

Dat Erica niet zo veel aan haar haren doet, komt Martien soms stiekem ook wel goed uit. “Laatst moesten we ergens heen en toen vroeg ze aan mij of ze haar haren nog moest föhnen”, vertelt Martien. “Ik vroeg: heb je daar zin in? Nee, had ze geen zin in. Dus ik zeg: nou, dan doe je het toch niet. Ik denk: dat scheelt mij weer tijd, kunnen we naar de auto, kunnen we weg.”

Maxime heeft zelf ook wel eens een schaar gezet in de lokken van Martien, maar dat pakte niet zo goed uit. Martien vond zijn nieuwe look, die hieronder te zien is, vreselijk.