Sterren

Fans trots op afgevallen Herman den Blijker

Chef-kok Herman den Blijker is flink op weg om fit de zomer in te gaan. De presentator is namelijk al drie maanden flink aan het sporten, en deelt een sportief kiekje op zijn social media. Fans reageren trots op de progressie van de Rotterdammer.

Na drie maanden ga ik het langzaam lekker vinden. Ken je het zien dan!?”, schrijft hij bij onderstaande foto. John Williams reageert met: “Trots op je broeder!!” en ook fans zien het eerste resultaat: “Goed bezig en ja buikje word al minderrrrr” en “Aha daar hang je uit!?, ben ik een keer in je “Gouden zaak..” geen Herrrieman..” wordt er geschreven. 

Nieuwe start voor Herman

Herman zal zich niet alleen fit voelen in een nieuw lichaam, maar hij is binnenkort ook te zien op een nieuwe zender: bij SBS! Eind november werd bekend dat hij de overstap ging maken van RTL naar SBS. Een hele nieuwe start voor de chef-kok. “Talpa maakt het mogelijk om de komende jaren programma’s te maken en te ontwikkelen die altijd op mijn verlanglijstje hebben gestaan! Ik ben dankbaar voor het vertrouwen dat John de Mol, Erland Galjaard en Marco Louwerens in mij hebben en ik kan niet wachten om aan de slag te gaan!” In de video hieronder is de hele reactie te zien van Herman op zijn overstap.