Sterren

Filmpje Rachel Hazes zorgt voor online ruzie

Een filmpje van Rachel Hazes zorgt voor een grote discussie op social media. In een zelf online geplaatste video geeft Rachel haar hondje zwemles en dat zorgt voor veel reacties…

“Zoè’s eerste zwemles”, schrijft Rachel op Instagram bij het filmpje dat je bovenaan deze pagina kan zien. Hierin is te zien dat de kleine Zoè door Rachel in het water wordt gedompeld, maar het liefst zo snel mogelijk weer uit het zwembad wil.

‘Dieren mishandelen’

“Dieren mishandelen”, is de eerste reactie die je te zien krijgt als je op de Instagram-post klikt. Het zorgt voor een stortvloed aan reacties. “Stel je niet aan, zeker met het verkeerde been uit bed gestapt?” zegt een volger. “Je bent niet gooooed!” schrijft iemand, hoogstwaarschijnlijk geïnspireerd door Martien Meiland.

Een enkeling sluit zich bij de reactie aan, maar geeft iets meer argumenten dan de ‘dieren mishandelen’-volger. “Elke hond kan zwemmen, of ze het willen is wat anders. Samen in het water gaan zodat ze jou zien in plaats van je benen is liefdevoller voor het beestje. De manier waarop je het nu doet is leuk voor jou, niet voor de hond.”

Een andere fan van Rachel zegt dat het optisch bedrog is. “Ze vinden het heerlijk. ‘Pommetjes’ komen altijd een beetje geschrokken over. Als dit dierenmishandeling is, dan moet ik opgehaald worden door PETA.”

Zindelijk

Rachel deelt vaak foto’s en filmpjes van het schattige beestje en staat stil bij belangrijke mijlpalen.

Zo ook bij het eerste wapenfeit van de ‘wonderhond’: Zoe was al binnen een week na de entree in huize Hazes zindelijk. Dit schattige verhaal kan je lezen via deze link.