Sterren

Foto Rachel Hazes veroorzaakt stevige discussie

Rachel Hazes was zaterdagavond gaan eten bij restaurant Goud van goede vriend Herman den Blijker. Na het diner ging ze met de tv-kok op de foto, maar hield daarbij geen 1,5 meter afstand. Veel volgers gaan nu met elkaar in discussie of het wel of niet door de beugel kan…

Zoals bij onderstaande foto te zien is, raken de twee vrienden elkaar aan. “Heerlijk gegeten bij mijn vriend ❤️ #goud”, schrijft Rachel erbij. Enkele volgers reageren daarop met: “1.5 meter begrijp je niet zeker”, “Jullie bekende Nederlanders horen het goede voorbeeld te geven, anderhalve meter afstand houden, ego trippers” en “Alweer uit eten met meerdere mensen uit een ander gezin. Blijkbaar heb je schijt aan corona en dus ook de mensen in de zorg. En de restauranthouders ook blijkbaar. En dan ook alles posten alsof het normaal is.. bah” wordt er onder andere gereageerd.

Maar er komt ook tegengeluid. Zo vinden andere volgers het inmiddels wel weer kunnen: “Wat een azijnpissers weer zeg. (Zullen genoeg tussen zitten die straks in vliegtuig stappen om op vakantie te gaan of met de auto gezellig naar de camping in Frankrijk of waar dan ook). In ieder geval het is een goede vriend. Het is een soort van ‘hoort bij het interieur verhaal’. Zolang hij en zij gezond zijn niks aan het handje! Let vooral op jezelf en niet zo op een ander. En anders lekker ontvolgen als het je toch tegenstaat”, “Zit niet zo te zeiken! Waarom volg je die BN’ers dan ook als je niks boeiends te melden hebt!” en “Geniet er maar fijn van ❤❤”.

View this post on Instagram

Heerlijk gegeten bij mijn vriend ❤️ #goud

A post shared by Rachel Hazes (@rachelhazes) on

Nog niet zo lang geleden ontstond er onder een post van Rachel nog een hele andere discussie. Dat ging toen over haar hondje Zoë. “Liefste Zoë, je bent nog mooier dan dat je al was”, schreef Rachel bij het fragment. Deze video kan je bovenaan deze pagina zien.

Wie de reacties op Instagram echter bekijkt, zal direct opvallen dat het net een herhaling van het discussieprogramma Het Lagerhuis is. Volgers van Rachel raken met elkaar in discussie, nadat één van hen het volgende bericht plaatst: “Zo jammer dat veel van dit soort kleine hondjes met een te klein schedeltje doorgefokt blijven worden. De hersentjes zijn te groot voor de schedeltjes en hebben elke dag hoofdpijn.”