Sterren

Georgina Verbaan haalt uit naar 'kleine schreeuwlelijk'

Georgina Verbaan is klaar met een ‘kleine schreeuwlelijk’. De actrice plaatst op Instagram foto’s van de belhamel, die ze op heterdaad wou betrappen… zonder succes!

”Je ziet het niet op de foto, maar dit is een kleine schreeuwlelijk,” schrijft Georgina bij de foto van de gevleugelde ‘schavuit’. ”Toen ik hem filmde hield meneer ineens zijn snavel. Zal je altijd zien.” Op de vier foto’s is te zien dat het brutale beestje onschuldig om zich heen kijkt.

Het bericht nodigt uit tot veel hilarische reacties. ”Schoft,” schrijft iemand bijvoorbeeld. ”Een PVV’er in natuurlijke habitat,” zegt een ander. Veel mensen laten weten dat het een herkenbaar probleem is. ”Hahaha,” schrijft een groot fan. ”Herkenbaar. Heb ik ook altijd als ik een vogel wil filmen of foto’s wil maken, ofzo.”

Nieuwe liefde

De haat van Georgina voor het beestje valt gelukkig in het niet bij de liefde die zij weer voelt. Ze is sinds eind vorig jaar namelijk weer dolgelukkig met een nieuwe liefde: Maartje Wortel. Op Instagram was onlangs zelfs te zien dat Maartje inmiddels Georgina’s 9-jarige dochter Odilia heeft leren kennen!

View this post on Instagram

🎩🐇

A post shared by Georgina Verbaan (@gverbaan) on

Het lijkt erop dat Maartje de eerste vrouwelijke liefde is van Georgina. Eerder waren de twee al zoenend gespot, maar hun exacte relatiestatus was toen niet duidelijk. De twee tortelduifjes wilden er toen niks over kwijt behalve dat ze het ‘heel gezellig’ hebben. Eerder had de 40-jarige actrice relaties met mannen, onder wie Jort Kelder, Rob van de Wouw en Bram van Leeuwen.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Georgina Verbaan (@gverbaan) on

Begin maart 2018 liep Georgina’s vorige relatie met Bram op de klippen. Na twee jaar hadden de twee in goed overleg besloten hun relatie te beëindigen. De redactie van Shownieuws merkte toen op dat Bram via Facebook op zoek was naar een nieuw huis…