Sterren

Gerard Joling vol verdriet na verlies dierbare

Zanger Gerard Joling is in diepe rouw. Hij heeft een zeer geliefd persoon verloren. De moeder van zijn goede vriend en manager Wino is overleden.

Gerard schrijft emotioneel op Instagram: “Lieve Wino. De dag waar we allemaal zo bang voor waren kwam na een kort ziekbed van je lieve moedertje steeds dichterbij. De vraag was hoe lang je moedige moedertje het nog vol zou houden. Ik wens jou en je vader heel veel kracht en sterkte toe met dit grote verlies! Ik huil tranen met jullie mee … Liefs Gerard❤️”. Ook post hij een foto waarop hij samen met haar is te zien.

In het filmpje vertelt Geer dat hij nog even op Curaçao moet blijven voor tv-opnames van Joling en de buitenlanders. Wel zal hij later deze week terugkeren om bij de uitvaart aanwezig te zijn.

Coronavirus

De Curaçaose overheid heeft sinds vrijdag per direct alle bars en clubs laten sluiten. Op die manier moet verspreiding van het coronavirus op het eiland worden voorkomen. Gerard maakt zich vooralsnog geen enkele zorgen. “Vanuit een Corona-vrij Curaçao even een berichtje. Ik krijg zoveel vragen, het is hier fantastisch en voor nu niets aan de hand, de mensen die hier zijn genieten volop en alles is netjes volgens de regels”, schrijft Gerard eerder deze week.