Sterren

GEZOCHT: Verleidsters voor Temptation Island 2.0

Temptation Island is op zoek naar de beste verleiders en verleidsters van het land. Ook koppels mogen zich nog opgeven voor het nieuwe 2.0-seizoen, zo blijkt uit een kandidaatoproep.

Via social media wordt gezocht naar de sterren van een nieuw seizoen Temptation Island. Het realityprogramma gaat een nieuwe fase in, waarin de focus wordt verlegd naar een ander – beter? – soort relatietest. De makers zeggen dat dit seizoen een variant zal zijn op de Amerikaanse Temptation Island, die meer gericht is op liefde dan op lust.

In het aanmeldingsformulier wordt een aantal behoorlijk persoonlijke vragen gesteld. Zo vragen ze onder andere of je littekens hebt en je cupmaat. Ook wordt gevraagd of je een familiefoto wilt meesturen. Dat er nu duidelijk wordt gevist uit een nieuwe vijver, blijkt uit de volgende vraag uit het formulier: “Sta je als single open voor een relatie? Of ben je als stel toe aan een volgende stap in jullie relatie?”

De koppels en de verleiders die worden gezocht moeten dus daadwerkelijk op zoek zijn naar een antwoord op hun prangende liefdesvragen. Kandidaten die enkel willen meedoen voor de volgers en de roem hoeven zich dus niet aan te melden. Geïnteresseerden kunnen zich via deze link aanmelden.

Temptation 1.0

De roep om een vernieuwd Temptation Island werd eind 2019, begin 2020 erg sterk. Na de rel omtrent realityprogramma De Villa, werd besloten om de programma’s een tijdje van de buis te halen en de productie te stoppen. Het seizoen dat dit jaar werd uitgezonden was al voor de ophef opgenomen.

Het was weer een ouderwetse turbulente versie van het programma, waarin meerdere kandidaten hun relaties verloren door overspel en zelfs een stel naar huis werd gestuurd. Zij ‘gaven later toe’ dat, volgens hen dus, alles aan het programma nep was. Die uitspraken zie je hieronder.