Sterren

Gianni en Melissa onthullen geslacht baby

Gianni en Melissa, de weggestuurde deelnemers van Temptation Island 2020, hebben een zogenaamde ‘gender reveal’ gedaan. Op Instagram delen ze het geslacht met al hun volgers…

Ze krijgen over een paar maanden een jongetje! “Het is een baby boy!” schrijft Gianni op Instagram bij een paar plaatjes uit een mierzoete fotosessie. Je ziet ze hieronder.

Ze worden door hun vele volgers gefeliciteerd met het leuke nieuws. “ZO MOOI, ZO BLIJ VOOR JULLIE!” schrijft iemand bijvoorbeeld. Een ander weet zeker dat het mannetje het uiterlijk van zijn ouders zal hebben: “Het gaat een prachtige jongen worden.”

‘Alles is nep’

Gianni en Melissa maakten dit jaar furore in Temptation Island door er al na enkele afleveringen uit te vliegen. Ze werden betrapt op het gebruik van een mobiele telefoon en dat is ten strengste verboden.

En dit was niet de enige schok die fans te verwerken kregen door het stel. Vorige maand onthulden ze ook nog eens dat, volgens hen, “aan dat programma helemaal niks echt is”. Dat kan je zien via deze link en de video hieronder.