Sterren

Groot feest voor Quinty Trustfull

Groot feest voor Quinty Trustfull! Haar dochter Moïse is dinsdag jarig en ze mag 25 kaarjes uitblazen. “Naast mijn dochter ben je ook mijn vriendin.”

Op Instagram plaatst de presentatrice een serie foto’s van Moïse door de jaren heen. “25 jaar geleden werd na een super snelle bevalling het allerliefste en mooiste meisje geboren, onze dochter @moisetrustfull Vanaf het moment dat ze jou op mijn borst legde voelde ik een overweldigende liefde”, schrijft Quinty. “Ik week geen seconde van jouw zijde, als een leeuwin waakte ik over je. Papa en ik hebben je overspoeld met liefde en warmte.”

Moïse is inmiddels een prachtige, jonge vrouw en Quinty is ontzettend trots op haar. “We zijn zo ongelofelijk trots op jou als mens, je warmte, vrolijkheid, je positieve instelling, altijd oog voor een ander, je veroordeeld niet, werkt keihard voor je dromen en idealen, maar bovenal ben je de allerliefste en beste dochter die wij ons wensen kunnen. Naast dat je mijn dochter bent ben je ook mijn vriendin, we werken samen, sporten samen, lachen samen, huilen samen, kletsen samen, kunnen samen stil zijn en we begrijpen elkaar als geen ander omdat we zo op elkaar lijken.”

Quinty kan helaas niet fysiek bij haar dochter zijn op haar verjaardag omdat ze vast zit in Amerika. “Gisteren heb ik samen met mijn werk besloten dat ik voorlopig hier in Atlanta bij mijn man blijf. En daar ben ik heel dankbaar voor”, aldus Quinty. De presentatrice zou anders vanwege het inreisverbod niet weten wanneer ze weer naar Amerika zou mogen reizen. “Dat zou ook zomaar nog maanden kunnen duren.. En aangezien mijn man hier helaas niet weg mag/kan zouden we dus heel erg lang niet bij elkaar kunnen zijn. En dat is t laatste dat je wilt in deze moeilijke tijd. Dat idee alleen al maakte me erg verdrietig.”

View this post on Instagram

25 jaar geleden werd na een super snelle bevalling het allerliefste en mooiste meisje geboren, onze dochter @moisetrustfull 💗 Vanaf het moment dat ze jou op mijn borst legde voelde ik een overweldigende liefde. Ik week geen seconde van jouw zijde, als een leeuwin waakte ik over je. Papa en ik hebben je overspoeld met liefde en warmte. En dat kregen we ook elke dag weer terug, want was was je een heerlijke lieve vrolijke baby. Inmiddels uitgegroeid tot een prachtige vrouw van 25 jaar! We zijn zo ongelofelijk trots op jou als mens, je warmte, vrolijkheid, je positieve instelling, altijd oog voor een ander, je veroordeeld niet, werkt keihard voor je dromen en idealen, maar bovenal ben je de allerliefste en beste dochter die wij ons wensen kunnen. Naast dat je mijn dochter bent ben je ook mijn vriendin, we werken samen, sporten samen, lachen samen, huilen samen, kletsen samen, kunnen samen stil zijn en we begrijpen elkaar als geen ander omdat we zo op elkaar lijken. En dat koester ik🙏🏼 Lieve Mops, so so lobi birthday girl. We missen je nu enorm, maar we halen het in. De liefde zit in onze 💗💗#birthday #daughter #25 #bigijari #family #myall

A post shared by Quinty Trustfull Official (@qtrustfull) on