Sterren

Arie Boomsma wordt minutenlang belachelijk gemaakt

Arie Boomsma heeft het vrijdagavond flink te verduren gehad tijdens de uitzending van Veronica Inside. Hoewel hij zelf niet aanwezig was, bespraken Wilfred Genee, René van der Gijp, Jan Boskamp en Johan Derksen het optreden van Arie in de talkshow Op1 van donderdagavond.

Wanneer Wilfred aan de heren vraagt of ze de uitzending gezien hebben, en dan met name Arie’s gedeelte, reageren ze uitermate negatief. De sportschoolhouder moet de ene na de andere belediging incasseren: “Ik trek het niet”, zeggen Johan en René. “Ook al heeft hij gelijk, ik blijf me ergeren”, reageert Johan verder. René vult daarop aan: “Ja maar, op de een of andere manier, heb ik dan nog het idee. Hij heeft gewoon ook kinderen, hij heeft een vrouw. Dat hele voorkomen, dat zelfingenomen. Dat ‘blij-zijn’ met Arie Boomsma. Ik vind het verschrikkelijk.”

Later geeft Johan zelfs aan ‘allergisch’ voor hem te zijn. “Ik ben allergisch voor die man. Want alles wat hij doet, dat stoort me. Als die man begint te praten, ieder woord dat over zijn lippen komt, dan denk ik ‘hou je bek’. […] Ik vind het een griezel eersteklas.” Volgens de heren zou Arie zelfs een broer van Louis van Gaal of Donald Trump kunnen zijn.

En wanneer je denkt dat de heren klaar zijn met hun relaas over Arie, gaan ze nog minutenlang door. Het heftige fragment is in de video hierboven terug te zien. Ook op Twitter reageerden veel kijkers op het tafelgesprek.

Vaker negatief

Het is overigens niets nieuws dat de heren zich over iemand negatief uitlaten. Afgelopen maandag was niemand minder dan Sylvie Meis de klos. Ze gingen helemaal los over haar interview met Jeroen van der Boom in Hoge Bomen.

“Er is niets echt aan dat meisje, helemaal niets”, begon Johan zijn tirade. “Het was vroeger een leuk grietje, maar het is wel een eng meisje geworden.” En volgens Johan valt La Meis alleen maar op mannen met veel geld. “Het is een gold digger eerste klas en ze gedraagt zich als een geweldige Hollywood-ster, maar dat valt ook allemaal wel weer mee hoor. Doe even normaal zeg!”