Sterren

Herman den Blijker: 'Ik stond bijna voor een onmogelijke keuze'

Feest in huize Den Blijker want Hermans zoontje Matz is zaterdag twaalf jaar geleden ter wereld gekomen! Behalve blijdschap was het die dag twaalf jaar geleden kantje boord. “Toen stond ik bijna voor de onmogelijke keus.”

Onmogelijke keus

“Mijn vriend twaalf jaar geworden vandaag!”, schrijft Herman op Instagram. “Dat doet me denken aan de dag dat hij geboren werd, toen stond ik bijna voor de onmogelijke keus; mijn meissie of mijn baby…gelukkig heb ik ze allebei nog bij me!!!”

Lege nest syndroom

De chef-kok wil het liefst zo veel mogelijk tijd met zijn zoon doorbrengen en vreest nu al de dag dat hij uit huis gaat. “Ik heb vanochtend direct aan hem gevraagd of hij nog minstens twaalf jaar bij ons thuis blijft wonen, omdat ik élke dag weer geniet om hem zo dichtbij me te hebben en er niet aan moet denken dat te moeten missen!”

Crisis in de tent

Behalve een familieman is Herman ook een harde werker. Naast zijn restaurant Goud heeft hij een nieuw programma gemaakt: Crisis In De Tent. Herman en Annemarie van Gaal gaan in elke aflevering langs bij een horecazaak waar ze kennis maken met de noodlijdende eigenaar. Ze krijgen inkijk in de financiën van de zaak om vervolgens met een plan te komen om de tent er weer bovenop te helpen. Het programma is vanaf woensdag 26 augsutus wekelijks te zien bij SBS6!