Sterren

Herman den Blijker vindt troost bij 'zijn vriendin'

Herman den Blijker is er helemaal kapot van dat de opnames van zijn nieuwe programma Crisis In De Tent gestolen zijn. Op Instagram laat hij weten troost te vinden bij ‘zijn vriendin’.

“Nog steeds helemaal zuur dat een deel van de opnames voor ‘Crisis in de Tent’ weg zijn”, schrijft Herman. “En dan vind je je troost bij je vriendin”, aldus de kok bij onderstaande foto waarop hij samen met zijn hondje staat. Nu de opnames weg zijn, zit er waarschijnlijk niks anders op dan om de opnames opnieuw te doen.

Diefstal

Herman en Annemarie waren vrijdag voor opnames in Amsterdam, bij het restaurant Myrabelle. Dit restaurant is geraakt door de coronacrisis en krijgt nu een boost van het duo. Aan het einde van de dag is al het opnamemateriaal gestolen, dit zat in een grijs/groene tas van het merk NorthFace.

Daders op beeld

In de tas zitten XD-schijven, waar je niks aan hebt als je geen uitzending hoeft te monteren. De daders zijn met gezicht op beeld vastgelegd en het gaat om een man en een vrouw. Ze stonden buiten en zijn vervolgens via de trap naar binnen gegaan om de tas te jatten. De beelden van de daders zijn inmiddels bij de politie. Als de dieven de spullen snel teruggeven bij de politie wordt er geen aangifte gedaan, laten de programmamakers vrijdagavond weten. Het is voor de programmamakers en de restauranteigenaren van grote waarde dat de schijven terug worden gebracht.

Crisis in de Tent

Herman en Annemarie gaan in het nieuwe programma in elke aflevering langs bij een horecazaak waar ze kennis maken met de noodlijdende eigenaar. Ze krijgen inkijk in de financiën van de zaak om vervolgens met een plan te komen om de tent er weer bovenop te helpen.