Sterren

Huishoudster Nadège diep gekwetst door Carlo Boszhard

Nadège, de voormalig huishoudster van de Meilandjes, is boos op Carlo Boszhard. Ze is afgelopen seizoen door hem gepersifleerd in De TV Kantine en daar is ze helemaal niet over te spreken!

“Ik vind dat niet leuk. Ik word er niet verdrietig van, maar boos”, zegt Nadège in de nieuwe Weekend. “Hij mag dat helemaal niet.” Ze overweegt zelfs een klacht in te dienen tegen RTL. Shownieuws heeft in mei nog met de huishoudster over haar persiflage gesproken (zie video hierboven). Toen leek ze nog wel te kunnen lachen om de parodie.

Caroline van Eeden

In het weekblad gaat Nadège ook opnieuw in over haar ontslag door de familie Meiland wat haar nog altijd heel hoog zit. Zij weet zeker dat Caroline van Eeden, de voormalig huisvriendin die ook op het kasteel woonde en werkte, niet uit vrije wil is vertrokken. “Ze hebben Caroline ontslagen, Jean Luc (de klusjesman red.) en nu mij.” Waarom ze volgens Nadège weg moest, weet ze niet. “Ze hebben haar ontslagen, terwijl ze veel en goed werkte.”

Zowel Caroline als Carlo hebben nog niet gereageerd op de uitlatingen van Nadège.

Maxime Meiland

Hoewel Nadège naar eigen zeggen aan de kant is gezet, omdat ze “niets deed”, vertelde Maxime aan Shownieuws een heel ander verhaal. “Er zijn geen gasten dus kunnen wij het werk zelf doen.” Volgens de dochter van Martien en Erica was ze niet bereid om ander werk te doen dan wat er in haar contract staat: kamers schoonmaken en voor het ontbijt zorgen. “Dan kan je ook niet verder met elkaar.”