Sterren

Jan Smit maakt mooie financiële klapper

Volkszanger Jan Smit heeft een financiële klapper gemaakt! Hij heeft twee dijkhuisjes in Volendam verkocht voor zo’n één miljoen euro, zo meldt weekblad Party.

Zo is in het blad te lezen: “Jan gaat lekker. Sinds september 2017 had hij namelijk een van zijn dijkwoningen in Volendam te koop gezet voor een bedrag van 649.000 euro. […] Pal naast dit dijkhuisje bezit Jan nóg een woning, die hij in 2014 kocht voor 350.000 euro.” Het blad meldt dat de huizen, na jaren in de verkoop gestaan te hebben, eindelijk zijn verkocht voor exact één miljoen euro.

“Op beide optrekjes rust geen euro hypotheek, zodat het volledige bedrag op zijn bankrekening zal worden bijgeschreven”, zo valt er te lezen. Ook blijkt hij met de verkoop maar liefst 175.000 euro winst te hebben gemaakt!

Weer aan het werk

Inmiddels is Jan weer hard aan het werk. De zanger, die vorig jaar zijn agenda volledig leeg maakte vanwege een burn-out, is begonnen met zijn rol als coach in The voice of Holland. Dit was te zien op een foto die Jan onlangs zelf deelt op zijn Instagram Stories, zoals hier is terug te zien. Ook vertelde hij deze zomer openhartig over hoe het nu met hem gaat. Het gesprek is hierboven nog eens te zien.