Sterren

Kimberley Klaver heeft bijzondere vraag voor zussen

Kimberley Klaver heeft een bijzondere en belangrijke vraag gesteld aan haar zussen Melody en Steph over haar zoontje Julius. Op Instagram maakt de actrice bekend dat hun antwoord volmondig ‘ja’ was!

“Ze hebben ja gezegd!”, begint Kimberley haar verhaal. “Mijn lieve zussen zijn de peetmoeders van onze zoon. Ze overladen hem met liefde en aandacht, dus die kleine boft maar met hen. En ik ook”, schrijft ze bij een foto van hun viertjes. Haar volgers smelten van de lieve foto en het mooie gebaar. “Bijzonder he…Jullie mannetje boft met zulke lieve tantes” en “Héérlijke jullie zo te zien met de kleine grote man” luiden enkele reacties.

De kleine Julius groeit als kool en sinds kort komen ook zijn tandjes door. Kimberley heeft op social media een video gedeeld waarin ze laat zien dat ze zijn tanden aan het poetsen is. “Nieuw ritueel, de tandjes poetsen die net zijn doorgekomen”, schreef de actrice erbij. “Hij moet nog even wennen. Maar vindt het ook erg interessant, dit poetsen. Hij begint al met lachen als ik zijn tandenborstel pak. Nu is het wachten op die andere tandjes. De telling staat tot dusver op 4.” Zie in de video hierboven hoe de kleine geniet van het tandenpoetsen!