Sterren

LIEF! Quinty Trustfull viert prachtig moment met man Orlando

Een prachtige dag voor Quinty en haar man Orlando Trustfull deze dinsdag. Orlando ziet Abraham en Quinty is bij hem in Amerika om zijn verjaardag te vieren.

De Koffietijd-presentatrice schrijft een ontroerend bericht bij onderstaande foto’s. “Happy Birthday to my love❤️ Vandaag mag mijn lieve knappe man 50 kaarsjes uitblazen, 50!! En wat een feest om al ruim 30 jaar het leven met jou te mogen vieren, prachtige momenten en verdrietige momenten, we zijn er samen doorheen gegaan ❤️”, schrijft Quinty.

Voor dit mooie jubileum is ze dan ook weer afgereisd naar Amerika. “Vandaag vieren we jouw verjaardag in Atlanta, lekker rustig zonder poespas, precies waar jij van houdt, want het middelpunt van de belangstelling zijn is niet jouw ding. Liefde, we gaan er samen een topdag van maken en binnenkort als we samen terug zijn in Nederland doen we het met onze lieve kinderen en naasten nog eens over. Love you❤️ Op naar de volgende 50 jaar!”, aldus de brunette.

Veel BN’ers feliciteren Orlando met zijn 50ste verjaardag, onder wie Olcay Gulsen, Bas Smit, Viktor Brand, Estelle Cruijff, Natasja Froger en Elise Schaap. Ook een vriend van het stel laat een reactie achter: “Gefeliciteerd met je lieve man, voorbeeldvader en mijn vriend for life. Ik kijk er naar uit om, net als op de foto, hem weer dichterbij te hebben en te proosten op het leven. Soso lobi.”

Midden juli beleefde Quinty nog een onvergetelijke dag met een dierbare vriendin. De presentatrice werd ‘ontvoerd’ naar een wel heel bijzondere bestemming… In de video hierboven is te zien waar naartoe.

View this post on Instagram

Happy Birthday to my love❤️🎂Vandaag mag mijn lieve knappe man 50 kaarsjes uitblazen🎂 50!! En wat een feest om al ruim 30 jaar het leven met jou te mogen vieren, prachtige momenten en verdrietige momenten, we zijn er samen doorheen gegaan, 🙏🏽❤️ Vandaag vieren we jouw Bday in Atlanta, lekker rustig zonder poespas, precies waar jij van houdt, want het middelpunt van de belangstelling zijn is niet jouw ding. Liefde, we gaan er samen een top dag van maken en binnenkomt als we samen terug zijn in Nederland doen we het met onze lieve kinderen en naasten nog eens over. Love you❤️Op naar de volgende 50 jaar! 🎉 #happybirthday #mylove #50 #deknapste #deliefste #bigijari 🎉🎂 📸 @edwinsmulders

A post shared by Quinty Trustfull Official (@qtrustfull) on