Sterren

Linda de Mol en dochter trekken er samen opuit!

Presentatrice Linda de Mol en haar dochter Noa Vahle hebben een moeder-dochter uitje! De twee lijken samen op vakantie of roadtrip met de auto te gaan.

“Meiden uitje”, schrijft Noa bij onderstaande foto. Veel volgers vinden de foto helemaal geweldig. “Hoe knap zijn jullie”, “Wat gezellig”, “Wat een leuke foto! ❤️” en “Naahhww hoe lief” wordt er onder andere gereageerd. 

View this post on Instagram

Girls trip 🌅🚀

A post shared by Noa Vahle (@noavahle) on

Linda is begin deze maand nog in het nieuws gekomen nadat ze in haar eigen blad LINDA. in bikini te zien is. Online is er veel commentaar verschenen. Zo is er geschreven dat de foto bewerkt zou zijn, maar daar is niks van waar.

“Wat betreft de suggesties dat er sprake zou zijn van Photoshop (sommigen beweerden zelfs dat er een heel ander lichaam aan mijn hoofd geplakt is) kan ik garanderen dat ik ABSOLUUT niet slanker of strakker geshopt of hoe dan ook veranderd ben”, schrijft Linda op de website van het magazine. “Dan zou dit zijn doel natuurlijk ook compleet voorbijschieten. Het idee alleen al: aandacht besteden aan bodypositivity en dan met een bewerkte foto aan komen. ‘Het kan niet, die best dunne armen met dat brede onderlijf’, schreef iemand. Tja, dat is dus mijn lijf. Als ik had gephotoshopt, had ik mezelf wel een taille gegeven”, aldus Linda.