Sterren

llse DeLange nodigt special guest uit voor livestreamconcert

Ilse DeLange heeft een speciale gastartiest uitgenodigd voor haar livestreamconcert bij het Scheepvaartmuseum. De Iers-Amerikaanse zanger Michael Patrick Kelly, bekend van The Kelly Family, zal haar zondag vergezellen.

De zangeres en zanger, die in Duitsland woont, leerden elkaar eerder dit jaar kennen tijdens de opnames van de Duitse versie van Beste zangers. “Ik vind het heel bijzonder dat hij erbij is, we hebben zo’n ontzettend mooie tijd gehad bij de opnames van Sing Meinen Song. Blij om hem eindelijk weer te zien!”, schrijft Ilse dinsdag op Instagram.

De zangeres timmert hard aan de weg in Duitsland. Dankzij het televisieprogramma zag ze haar populariteit groeien, staat ze solo in de Duitse hitlijst en staat er een tournee gepland. Haar concert in Amsterdam is zondag ook te volgen in Duitsland. Fans kunnen nog steeds online een link kopen om virtueel aanwezig te zijn.

Ilse is de afsluiter van de nieuwe concertreeks bij het Scheepvaartmuseum. De reeks van vijf optredens wordt woensdag afgetrapt door Kensington. Daarna volgen Duncan Laurence, Danny Vera en Krezip.