Sterren

MAAK KANS: Nieuwe boek van boer Tom!

Tom Groot, bekend als tuinman van het programma Eigen Huis & Tuin, komt met zijn eerste boek: Tuinieren met Tom. Tom neemt de lezer mee naar zijn eigen tuin en staat stil bij elk seizoen. Hij legt je uit wat je wanneer kunt doen om van jouw tuin een droomtuin te maken. Ook zijn er 25 onmisbare tuintips, leuke anekdotes en handige weetjes voor optimaal tuinplezier het hele jaar door.

De bekende boer geeft praktische informatie per seizoen, denk onder meer aan onderwerpen als voorjaarssnoei, het opstarten van een moestuin, de mooiste vlinderplanten, duurzaam water geven en compost maken. In het hoofdstuk “Tom legt uit” komen typische tuintermen als ‘mulch’ of ‘afharden’ voorbij, uiteraard met een korte omschrijving. Tuinieren is gewoon een kwestie van doen, bij elk geboekt succes worden de vingers groener!

In deze tijd waarin we zo veel mogelijk thuisblijven, gaan mensen massaal in de tuin aan de slag. Ze ontdekken hoe leuk het is om te tuinieren! Dit boek biedt alle hulp én inspiratie. En het leuke nieuws is: Shownieuws mag drie gesigneerde exemplaren van het boek weggeven!

Wil jij binnenkort zelf op de hoogte zijn van de allerbeste tuiniertips? Laat dan hieronder je gegevens achter en wie weet ben jij binnenkort de gelukkige winnaar!