Sterren

Monique dagje op pad met André Junior

Monique Westenberg is zaterdagmiddag op pad geweest met haar zoontje André. De twee bezochten hun favoriete voetbalclub: Feyenoord! Dat is te zien op foto’s die Monique deelt op haar Instagram.

Monique is geboren in Rotterdam, de officieuze ‘concurrent’ van Amsterdam. Hoewel vriend en vaderlief André Hazes fan is van Ajax, probeert Monique haar zoon supporter te maken van háár favoriet. En dat lijkt al aardig te lukken!

“Wat is het toch leuk om een zoon te hebben! Vanaf vandaag is het nieuwe uittenue te koop en we waren er als eerste bij. Daarna gingen we nog even boodschappen doen en kwamen we Nick Marsman tegen. Dat maakte de dag voor André nog specialer”, schrijft Monique bij onderstaande fotoserie.

Veel volgers smelten weg van de schattige plaatjes, maar vinden wel dat kleine Dré voor Ajax moet juichen. “Zie hem toch liever in een AJAX-tenue, maar jullie hebben een lekker ventje”, “Hazes kan echt niet he”, “Leuke foto’s. Misschien Andre niet eens met shirt keuze? Haha”, “Geweldig! Staat hem leuk en de juiste club uit Rotterdam” en “Nu moet ze pa maar een Ajax tenue scoren voor de kleine Dré. Kan die een beetje wisselen”, reageren enkele volgers.

Onlangs had de André Junior nog een bijzondere ontmoeting. Hij heeft voor het eerst Fender, de zoon van tante Roxeanne Hazes, ontmoet! Monique en Roxeanne deelden daarvan beelden op hun social media. Deze zijn in de video hieronder terug te zien.