Sterren

Monique Smit: 'Kan ik nog zo veel van een kind houden'

Een grote mijlpaal voor Monique Smit en haar vriend! Hun jongste zoontje Luca Liam is zaterdag 1 jaar oud geworden!

“Hoᥱrᥲ! Lᥙᥴᥲ Lιᥲm 1 Jᥲᥲr”, schrijft Monique bij schattige foto’s van het goedlachse ventje. “11 juli 2019, de dag waarop ik voor de 2e keer mama werd.” De trotse moeder was aanvankelijk bang dat ze haar liefde niet over twee kinderen zou kunnen verspreiden. “Ik vond het heel spannend, kan ik nog zoveel van een kind gaan houden, maar dat antwoord was vanaf het moment dat je op mijn borst lag duidelijk… JA dat kan!”

Hoe kleine Luca ook is, hij heeft al een grote persoonlijkheid. “Ons kleine vrolijke, ondeugende handenbindertje, wat genieten we van jou. Zoals mijn vriend dat dagelijks zo mooi zegt: ‘Hij is blij dat ie geboren is’ Altijd lachen en nu al grappig. Lieve schat we houden zoveel van jou!”

Monique heeft tijdens de coronacrisis niet stil gezeten. Ze heeft een nieuw album en boek genaamd Kleuterpop uitgegeven. De liedjes zijn in samenwerking met Monique geschreven door Jurjen Gofers en Waylon van der Heijden, die eerder hits schreven voor de Snollebollekes en Gebroeders Ko. De eerste single van het album is De kleuterdans.