Sterren

Nicolette en Bas vieren verjaardagsfeestje dochter

Nicolette van Dam en Bas Smit vieren zondag de verjaardag van hun jongste dochter Kiki! De kleine meid wordt 1 augustus pas zes jaar maar het wordt nu alvast feestelijk gevierd.

In de video’s op social media is te zien dat Nicolette en Bas al vroeg het feest aan het voorbereiden waren. “Het thema van het feest is neon glow in the dark”, vertelt Nicolette. In de video is te zien dat de kinderen op het feest pannenkoeken gaan eten en dat ze glow in the dark gaan midgetgolfen. In de video hierboven zie je alle beelden van het feest!

Behalve Kiki, heeft het stel ook nog een dochter Lola. Eerder vroeg Bas zich af of ze nog een kindje zouden willen toen Nicolette een foto van zichzelf deelde en een heel klein familielid. “Heerlijk zo met ons kleine nichtje Stevie! Wat gaat het hard als ik dan naar onze grote meiden kijk…” Het mierzoete kiekje zorgde voor talloze reacties, waaronder van haar blijkbaar vertederde man Bas Smit. Hij schreef zelfs: “Nog eentje?” Nicolette reageert al snel: “Waaaaaah!”