Sterren

Nicolette van Dam geteisterd door plaag

Nicolette van Dam en haar gezin worden geteisterd door een ware plaag! Op Instagram deelt de presentatrice video’s waarop te zien is dat het bij haar thuis krioelt van de mieren.

“Nee he”, verzucht Nicolette in de video waarin te zien is dat mieren over haar aanrecht lopen. “Niet doodmaken want dat vind ik weer zielig”, zegt één van haar dochtertjes op de achttergrond. “Nou, ik ga ze ook niet gezellig laten rondlopen als je het niet erg vindt!”, reageert de presentatrice daarop zoals te zien is in de video hierboven.

Nicolette heeft één van de tips van haar volgers opgevolgd: kaneel strooien langs de kieren van de ramen zodat de mieren wegblijven. Het lijkt te werken maar niet veel later lopen er toch weer mieren rond in de keuken. “Toch weer een nieuw gaatje ergens gevonden”, zegt Nicolette geërgerd.

Het is niet de eerste keer dat de mieren het hebben gemunt op Nicolette en haar gezin. Tijdens een vakantie vorig jaar overnachtten ze in een boomhut waar het ook stikte van de mieren. Zie de video hieronder!